Widget Image
Bibi Bodegom is een veelzijdige erfgoedprofessional met veel kennis en ervaring op het gebied van digitalisering en ICT. Zij combineert creativiteit met inhoudelijk vakkennis. Bibi’s betrokkenheid en flexibiliteit maken haar tot een bekwame en oplossingsgerichte projectleider.
Contact
Volg ons
a
   Diensten
nieuwe media

Nieuwe media

Nieuwe media vereisen nieuwe werkwijzen. Teksten voor een boek zijn niet geschikt voor een website en andersom. Een website heeft een andere structuur, kent veel meer dimensies en is niet lineair. Dat zorgt voor uitdagingen maar ook kansen!
Lees meer

download (10)

Project coördinatie

Wilt u multimediale toepassingen ontwikkelen voor uw museum? Heeft u plannen voor een digitaliseringstraject voor (een deel van) uw collectie? U kunt bij mij terecht voor coördinatie van diverse culturele en (kunst)historische projecten.
Lees meer

download (11)

Workshops

Ik deel mijn kennis en ervaringen graag met u! Wilt u meer weten over collectieregistratie of nieuwe en sociale media? Ik verzorg graag lezingen en workshops voor uw organisatie over deze onderwerpen. Deze cursus kan bij u op locatie gegeven worden.
Lees meer

collectie

Collectie

Wilt u onderzoek doen naar een deel van uw collectie, maar is er onvoldoende kennis of mankracht in huis? Of wilt u uw collectie laten beschrijven en/of digitaliseren, maar bent u onvoldoende bekend met de (inter)nationale standaarden of richtlijnen? Van huis uit opgeleid om kunsthistorisch bronnenonderzoek te verrichten kan ik uw organisatie daarbij ondersteunen.
Lees meer

erfgoed

Erfgoed

Wilt u meer aandacht voor uw (lokale) erfgoed? Is de historie van uw stad of dorp nog te weinig bekend? Ik kan u op weg helpen.
Lees meer