Widget Image
Bibi Bodegom is een veelzijdige erfgoedprofessional met veel kennis en ervaring op het gebied van digitalisering en ICT. Zij combineert creativiteit met inhoudelijk vakkennis. Bibi’s betrokkenheid en flexibiliteit maken haar tot een bekwame en oplossingsgerichte projectleider.
Contact
Volg ons
Image Alt
   Projectcoördinatie

Projectcoördinatie en fondsenwerving

Wilt u multimediale toepassingen ontwikkelen voor uw museum? Heeft u plannen voor een digitaliseringstraject voor (een deel van) uw collectie? Maar ontbreekt het in de organisatie op dit moment aan menskracht en budget? U kunt bij mij terecht voor de coördinatie en fondsenwerving van dergelijke projecten.

Van idee naar resultaat

In mijn portfolio vindt u diverse voorbeelden van projecten waarbij ik naast de projectcoördinatie ook de fondsenwerving verzorgde door het schrijven van het projectplan en de aanvraag. Ik heb ruime ervaring met het aansturen van complexe en dynamische projecten met een grote hoeveelheid partners van grote diversiteit.

Samen met u werk ik uw ideeën verder uit tot een concreet projectplan waarbij ik voor u de fondsenwerving kan verzorgen. Als interimmanager kan ik een tijdelijk project in uw organisatie uitvoeren, met oog voor de kwaliteiten en ervaring van uw vaste medewerkers en vrijwilligers die bij het project betrokken zijn. We zetten haalbare doelstellingen neer en realiseren samen de gewenste resultaten.

Contact

Wilt u verder praten? Op de pagina contact staan al mijn gegevens op een rij.