Widget Image
Bibi Bodegom is een veelzijdige erfgoedprofessional met veel kennis en ervaring op het gebied van digitalisering en ICT. Zij combineert creativiteit met inhoudelijk vakkennis. Bibi’s betrokkenheid en flexibiliteit maken haar tot een bekwame en oplossingsgerichte projectleider.
Contact
Volg ons
Image Alt
   Projectcoördinatie

Projectcoördinatie en fondsenwerving

Wilt u multimediale toepassingen ontwikkelen voor uw museum? Heeft u plannen voor een digitaliseringstraject voor (een deel van) uw collectie? U kunt bij mij terecht voor coördinatie van diverse culturele en (kunst)historische projecten.

Van idee naar resultaat

Denkt u bijvoorbeeld aan het aansturen van een invoertraject of bijvoorbeeld het coördineren van een standplaatscontrole, ten behoeve van de aanlevering van gegevens voor het Nederlands Museumregister.

Samen met u werk ik een idee uit tot een concreet projectplan waarbij ik voor u de fondsenwerving kan verzorgen. Als interimmanager kan ik een tijdelijk project in uw organisatie uitvoeren, met oog voor de kwaliteiten en ervaring van uw vaste medewerkers en vrijwilligers. We zetten haalbare doelstellingen neer en realiseren samen de gewenste resultaten.

Contact

Wilt u verder praten? Op de pagina contact staan al mijn gegevens op een rij.