Widget Image
Bibi Bodegom is een veelzijdige erfgoedprofessional met veel kennis en ervaring op het gebied van digitalisering en ICT. Zij combineert creativiteit met inhoudelijk vakkennis. Bibi’s betrokkenheid en flexibiliteit maken haar tot een bekwame en oplossingsgerichte projectleider.
Contact
Volg ons
Image Alt
   Erfgoed

Erfgoed beleven

Wilt u meer aandacht voor uw (lokale) erfgoed? Is de historie van uw stad of dorp nog te weinig bekend? De afgelopen jaren heb ik diverse projecten uitgevoerd waarbij verborgen of niet meer zichtbare geschiedenissen tot leven werden gewekt. Ik help u ook graag op weg.

Digitale laag

Door het lokale verhaal op nieuwe en verassende manieren te vertellen, komt het tot leven, ook voor de jeugd. Dat kan met behulp van een spel, escape route, smartphone applicatie of interactieve route langs bijzondere historische plaatsen.

Maar denkt u ook eens aan een 3D reconstructie, of Virtual of Augmented Reality. Het toevoegen van een extra digitale laag aan het verhaal maakt de geschiedenis beleefbaar.

Contact

De passie voor erfgoed deel ik met u. Ik help u graag om uw lokale verhaal beleefbaar te maken. Wilt u eens brainstormen over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met mij op.