Widget Image
Bibi Bodegom is een veelzijdige erfgoedprofessional met veel kennis en ervaring op het gebied van digitalisering en ICT. Zij combineert creativiteit met inhoudelijk vakkennis. Bibi’s betrokkenheid en flexibiliteit maken haar tot een bekwame en oplossingsgerichte projectleider.
Contact
Volg ons
Image Alt
   Workshops

Lezingen en workshops

Ik deel mijn kennis en ervaringen graag met u! Wilt u meer weten over collectieregistratie, standaarden en of linked open data? Ik verzorg graag lezingen en workshops voor uw organisatie over deze onderwerpen. Deze kunnen bij u op locatie gegeven worden.

Collectieregistratie

Wilt u meer uit uw collectieregistratiesysteem halen? Ik verzorg workshops en cursussen voor beginners en gevorderden. Van een eerste kennismaking met de belangrijkste basisprincipes en -functionaliteiten tot een verbetering en verbreding van de bestaande kennis en kunde: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Nieuwe en sociale media

Bent u op zoek naar handvatten bij het opzetten van een nieuwe website? Zou u meer willen inzetten op nieuwe en sociale media? U kunt bij mij terecht met vragen over Facebook, Twitter en LinkedIn. Het is daarnaast mogelijk om een op maat gemaakte cursus voor u op te zetten, waarin verschillende onderwerpen met betrekking tot nieuwe en sociale media worden behandeld.

Contact

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neemt u gerust contact met me op.